Sandart & Partners förstärker på energiområdet

Torbern Werner med mångårig erfarenhet inom energibranschen har anslutit till Sandart & Partners.

Torbern kommer närmast från rollen som Senior Legal Counsel vid Vattenfall AB:s koncernstab för juridik, där han har varit verksam i drygt 9 år. Under sin tid på Vattenfall har Torbern arbetat med ett brett spektrum av frågor inom energibranschen, innefattande bland annat kommersiell avtalshantering, tvistlösning, compliance-relaterade frågor samt strategiskt arbete och rättsligt stöd i lagstiftningsfrågor.

– Vi är mycket glada för att Torbern valt Sandart & Partners. Hans omfattande erfarenhet inom energibranschen innebär en förstärkning av byråns framträdande position inom tvistlösning och regulatoriska frågor på energiområdet, säger Jonas Näsman, Managing partner på Sandart & Partners.

– Genom Torbern får vi en utökad möjlighet att på bästa sätt bistå våra nuvarande klienter på energimarknaden och ytterligare förstärka vår närvaro på marknaden i energirelaterade frågor och tvister. Vi är väldigt glada över att ha Torbern på plats hos oss och för den kompetens och erfarenhet han tillför vår verksamhet, säger Linda Landén, delägare och ansvarig för Sandart & Partners verksamhet inom tvistlösning och regulatoriska frågor på energiområdet.

– Med mina erfarenheter från ett större internationellt energibolag ska det bli mycket spännande att få jobba på en av, enligt min mening, Sveriges främsta advokatbyråer. För mig representerar Sandart & Partners modernitet, spetskompetens och hundra procent kundfokus. Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot att bidra till att ytterligare utveckla Sandart & Partners närvaro på energimarknaden, säger Torbern Werner.

Torbern tillträdde som counsel den 29 januari 2024.

 

Pressrelease Pdf, 162.6 kB, öppnas i nytt fönster.