Om oss

Sandart & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med expertkunskap inom tvistlösning och avtalshantering. Många av våra klienter är företag i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus. Vi ger också råd och företräder våra klienter i marknadsrättsliga, konkurrensrättsliga och regulatoriska ärenden.

Den samlade erfarenheten och kompetensen hos våra advokater och jurister är vår styrka. Vår gemensamma nämnare är att vi brinner för att ge de bästa råden till varje klient.

Sandart & Partners är sedan många år högt rankade hos flera internationella advokatguider, bl.a. Chambers and Partners Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Legal 500 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., IP Stars Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., IAM Patent 1000 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och WTR 1000 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Chambers and Partners beskriver byrån som en "Outstanding litigation boutique with market-leading expertise across the IP spectrum".