Om oss

Sandart & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med expertkunskap inom tvistlösning och avtalshantering. Många av våra klienter är företag i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus. Vi ger också råd och företräder våra klienter i marknadsrättsliga, konkurrensrättsliga och regulatoriska ärenden.

Den samlade erfarenheten och kompetensen hos våra tjugo advokater och jurister är vår styrka. Vår gemensamma nämnare är att vi brinner för att ge de bästa råden till varje klient.

Sandart & Partners är sedan många år högt rankade hos flera internationella advokatguider, bl.a. Chambers and Partnerslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Legal 500länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, IP Starslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, IAM Patent 1000länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och WTR 1000länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. År 2016 kallade Chambers Europe oss för ”Probably the strongest IP litigation team in Sweden” , 2017 skrev de att vi var en “Outstanding litigation boutique with market-leading expertise across the IP spectrum” och i 2018 upplaga är omdömet att vi är "number one in intellectual property law."

Presentation på engelskaPDF

Sandart & Partners stödjer uppropet #medvilkenrätt.