Engagemang och samarbeten

Sandart & Partners stödjer några utvalda organisationer regelbundet såsom: Situation Stockholm och Kalingalinga.

Situation Stockholm Länk till annan webbplats. är en social verksamhet som på olika sätt stödjer hemlösas väg tillbaka till samhället.

Kalingalinga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.bidrar till förbättrade utvecklingsmöjligheter i Zambia, med särskilt fokus på den unga generationen, genom satsning på utbildning.

Vår julgåva vart år går till någon av de organisationer som på ett eller annat sätt arbetar med att göra livet lättare för utsatta barn. Under åren har det bl.a. varit till Action Aid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Barncancerfonden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Rädda Barnen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Unicef  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Läkare utan gränser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Utöver företagssponsring är många av våra medarbetare engagerade i olika projekt och föreningar. De föreläser och håller kurser på universitet och håller seminarier samt att byrån är värd för rättegångsspel och andra events för studenter på juristlinjen.