Engagemang och samarbeten

Sandart & Partners stödjer några utvalda organisationer regelbundet såsom: Situation Stockholm, Kalingalinga och NU: Nolla utanförskapet.

Situation Stockholmlänk till annan webbplats är en social verksamhet som på olika sätt stödjer hemlösas väg tillbaka till samhället.

Kalingalinga länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterbidrar till förbättrade utvecklingsmöjligheter i Zambia, med särskilt fokus på den unga generationen, genom satsning på utbildning.

NU: Nolla utanförskapetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arbetar med att ungdomar från utsatta områden eller miljöer ska komma in i samhället och i arbetslivet.

Vår julgåva vart år går till någon av de organisationer som på ett eller annat sätt arbetar med att göra livet lättare för utsatta barn. Under åren har det bl.a. varit till Action Aidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Barncancerfondenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Rädda Barnenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Unicef länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch Läkare utan gränserlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utöver företagssponsring är många av våra medarbetare engagerade i olika projekt och föreningar. De föreläser och håller kurser på universitet och håller seminarier samt att byrån är värd för rättegångsspel och andra events för studenter på juristlinjen.