Sandart & Partners söker juriststudent för extraarbete

Vill du arbeta extra under dina juridikstudier på en av Sveriges bästa advokatbyråer inom immaterialrätt och allmän tvistlösning?

Vi söker dig som är i början av din juristutbildning. Det är ett plus om du har ett särskilt intresse för våra verksamhetsområden och ser en framtid som jurist inom de områdena.

Sandart & Partners är en nischad advokatbyrå med särskilt fokus på immaterialrätt och allmän tvistlösning. Vårt kontor ligger på Kungsgatan 28A i Stockholm och här arbetar för närvarande 28 personer.

Du erbjuds

Du kommer till en professionell miljö med några av landets bästa jurister inom sitt område. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med stundtals högt tempo, trevliga kollegor och varierande arbetsuppgifter.

Lön utgår per arbetad timme och omfattningen växlar – det finns utrymme till flexibilitet i förhållande till ditt schema.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga assistentuppgifter inom ärendehantering såsom intressekonfliktskontroller, upprätta bevispärmar, organisera akter, följa upp och bevaka ärenden internt och mot domstol mm. Assistenterna är också behjälpliga med allehanda kontorsservice, såsom att besvara växeln, ordna inför möten samt se till att det är rent och snyggt på kontoret m.m.

Eftersom vi är en medelstor advokatbyrå kommer du att arbeta nära juristerna i ärendena. Även om dina arbetsuppgifter i första hand kommer att vara administrativa är tanken att du, allteftersom du får mer erfarenhet, också kommer få mer kvalificerade juridiska uppgifter. Våra jurister företräder ofta klienter i domstol och möjlighet finns därför för dem som vill att följa med under rättegångar.

Vem är du?

Som person är du noggrann, analytisk och flexibel. Ingen arbetsuppgift är för dig oviktig och du är hjälpsam, nyfiken och kommunikativ och det är en självklarhet för dig att samarbeta och bidra till en bra och trevlig arbetsmiljö. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift. Jobbet innebär en hög grad av noggrannhet och känsla för detaljer. Som assistent får du ta eget ansvar och ofta själv strukturera och planera uppgifterna efter juristernas instruktioner. Med tanke på byråns verksamhet är proffsigt bemötande, integritet och känsla för sekretess av högsta prioritet. Du har god IT-vana och är en van användare av Officepaketets alla program. Fördjupad kunskap i PowerPoint är en merit.

Känner du igen dig och låter det här spännande? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Varmt välkommen att skicka ett personligt brev där det framgår varför Du vill arbeta hos oss (det behöver inte vara långt), CV, betyg från juristutbildning samt övriga handlingar du vill åberopa till rekrytering@sandart.se.

Om Sandart & Partners

Sandart & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med expertkunskap inom allmän tvistlösning, immaterialrätt och avtalshantering. Många av våra klienter är företag i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus. Vi ger också råd och företräder våra klienter i marknadsrättsliga, konkurrensrättsliga och regulatoriska ärenden. Vi är sedan många år högt rankade flera internationella advokatguider. Läs mer om Sandart & Partners på http://www.sandart.se/ Länk till annan webbplats.