Julia Ericsson vinnare av Client Choice Awards 2020

Sandart & Partners delägare Julia Ericsson har blivit utsedd till vinnare i kategorin Intellectual Property – Patents för Sverige i årets Client Choice Awards som delas ut av International Law Office och Lexology.

Client Choice Awards Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som etablerades 2005, uppmärksammar de advokater runtom i världen som utmärker sig genom att erbjuda särskild god omsorg om sina klienter och för kvaliteten på sina tjänster. Kriterierna för utmärkelserna fokuserar på förmågan att skapa mervärde för klientens affärer som sträcker sig bortom och över det som konkurrenterna kan erbjuda. Till skillnad från vanliga rankingar kan advokater endast bli nominerade av bolagsjurister och årets vinnare är utvalda från över 2000 individuella klientutvärderingar.

Client Choice PressRelease Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Julia Ericsson är specialiserad på immaterialrätt, marknadsrätt och tvistlösning och har arbetat på Sandart & Partners sedan 2006. Julia är rankad som “rising star” i kategorin patenttvister av IAM Patent 1000 (2019), och har även rankats som rising star i Managing IP:s IP STARS i kategorierna patenttvister, varumärken och upphovsrätt (2018). Hon rankas sedan flera år som Global Leader inom patenträtt av Who’s Who Legal (2016-2019) och rekommenderas av Legal 500 inom Immaterialrätt och Media (2018 och 2019).