Vi expanderar och söker fler biträdande jurister

Har du ett stort intresse för tvistlösning, immaterialrätt och avtalsrätt och vill arbeta på en av Sveriges bästa advokatbyråer inom dessa områden?

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden. Du kommer att arbeta inom olika rättsområden inom affärsjuridiken, med tonvikt på tvistlösning (domstolsprocesser och skiljeförfaranden), immaterialrätt, marknadsrätt, avtal och regulatoriska frågor.

Vem är du?

Vi söker dig som är tingsmeriterad eller i slutet av din tingstjänstgöring. Vi är även intresserade av sökanden som har några års yrkeserfarenhet från annan advokatbyrå eller som bolagsjurist. Det är ett plus om du har särskilt intresse för våra centrala verksamhetsområden (exempelvis har arbetat med liknande frågor eller har läst fördjupningskurser alternativt skrivit ditt examensarbete inom något av de nämnda rättsområdena). Du får också gärna ha ett intresse för konkurrensrätt och GDPR-frågor. Som person är du analytisk, affärsorienterad samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift.

Du erbjuds

Vi kan erbjuda dig en roll på en byrå där du får möjlighet att arbeta med olika juridiska frågeställningar inom flera olika rättsområden. Vi söker dig som vill utvecklas inom denna miljö och i advokatrollen.

Start

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, betyg från juristutbildning samt övriga handlingar du vill åberopa via rekrytering@sandart.se. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

För ytterligare information är du välkommen att via e-post kontakta Jonas Näsman, jonas.nasman@sandart.se.

Om verksamheten

Sandart & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med expertkunskap inom tvistlösning, immaterialrätt och avtalshantering. Många av våra klienter är företag i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus. Vi ger också råd och företräder våra klienter i marknadsrättsliga, konkurrensrättsliga och regulatoriska ärenden. Vi är sedan många år högt rankade flera internationella advokatguider, bl.a. Chambers and Partners, Legal 500, IP Stars, IAM Patent 1000 och WTR 1000.

Vårt kontor ligger på Norrlandsgatan 20 i Stockholm och här arbetar för närvarande 34 personer.