Biträdande jurister sökes

Har du ett stort intresse för immaterialrätt, processrätt och avtalsrätt och vill arbeta på en av Sveriges bästa advokatbyråer inom dessa områden?

Vi söker nu en eller flera biträdande jurister med tillträde efter sommaren. I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden. Du kommer att arbeta inom olika rättsområden inom affärsjuridiken, med tonvikt på immaterialrätt och marknadsrätt men även avtal, regulatoriska frågor och allmän tvistlösning.

Vem är du?

Vi söker dig som har tingsmeritering och mycket goda betyg från juristutbildningen. Vi är både intresserad av att få in ansökningar från dig som har något eller några års yrkeserfarenhet från annan advokatbyrå och dig utan tidigare yrkeserfarenhet. Det är ett plus om du har särskilt intresse för och erfarenhet inom våra centrala verksamhetsområden (exempelvis några års relevant yrkeserfarenhet eller har läst fördjupningskurser alternativt skrivit ditt examensarbete inom något av dessa områden). Du får också gärna ha ett intresse för konkurrensrätt och GDPR-frågor. Som person är du analytisk, affärsorienterad samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift.

Du erbjuds

Vi kan erbjuda dig en roll på en byrå där du får möjlighet att arbeta med olika juridiska frågeställningar inom flera olika rättsområden. Vi söker dig som vill utvecklas inom denna miljö och i advokatrollen.

Start

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, betyg från juristutbildning samt övriga handlingar du vill åberopa via rekrytering@sandart.se snarast möjligt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

För ytterligare information är du välkommen att via e-post kontakta Jonas Näsman, jonas.nasman@sandart.se.