Biträdande jurist sökes

Har du ett stort intresse för immaterialrätt, processrätt och avtalsrätt och vill arbeta på en av Sveriges bästa advokatbyråer inom dessa områden?

Vi söker nu, för tillträde snarast, en biträdande jurist med ett stort intresse för processrätt, immaterialrätt, avtalsrätt och marknadsrätt. Du får också gärna ha ett intresse för konkurrensrätt och GDPR-frågor.

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden. Du kommer att arbeta inom olika rättsområden inom affärsjuridiken, med tonvikt på immaterialrätt och marknadsrätt men även avtal, regulatoriska frågor och allmän tvistlösning.

Vem är du?

Vi söker dig som har tingsmeritering och mycket goda betyg från juristutbildningen. Det är ett plus om du har särskilt intresse för och erfarenhet inom våra centrala verksamhetsområden (exempelvis något års yrkeserfarenhet från annan advokatbyrå eller annan verksamhet eller läst fördjupningskurser alternativt skrivit ditt examensarbete inom något av dessa områden). Du får också gärna ha ett intresse för konkurrensrätt och GDPR-frågor. Som person är du analytisk, affärsorienterad samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift.

Du erbjuds

Vi kan erbjuda dig en roll på en byrå där du får möjlighet att arbeta med olika juridiska frågeställningar inom flera olika rättsområden. Vi söker dig som vill utvecklas inom denna miljö och i advokatrollen.

Start

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Du är varmt välkommen med din ansökan inklusive betyg från juristutbildning och övriga handlingar du vill åberopa till rekrytering@sandart.se. Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande.

För ytterligare information är du välkommen att via e-post kontakta Jonas Näsman, jonas.nasman@sandart.se.