Sandart & Partners söker biträdande jurist

Arbetsbeskrivning
Sandart & Partners förstärker sin organisation med ytterligare en biträdande jurist. I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden. Du kommer att arbeta inom olika rättsområden inom affärsjuridiken, med tonvikt på immaterialrätt men även marknadsrätt, avtal, regulatoriska frågor och tvistlösning.


Vem är du?
Vi söker dig som har tagit juristexamen och som är i slutet av din tingstjänstgöring, alternativt har cirka 2-3 års erfarenhet från annat kvalificerat juridiskt arbete. Vi ser gärna även sökande med några års yrkeserfarenhet från annan advokatbyrå. Du har mycket goda betyg från juristutbildningen. Det är meriterande om du har särskilt intresse för våra verksamhetsområden och exempelvis har läst fördjupnings-kurser alternativt skrivit ditt examensarbete inom något av dessa områden.

 

Som person är du analytisk, affärsorienterad samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift.

 

Du erbjuds
Vi kan erbjuda dig en roll på en byrå där du får möjlighet att arbeta med olika juridiska frågeställningar inom flera olika rättsområden. Vi söker dig som vill utvecklas inom denna miljö och i advokatrollen.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sandart & Partners med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult
Caroline Frödén på telefonnummer 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurek.se

Sista ansökningsdag
Du är varmt välkommen in med din intresseanmälan, inklusive betyg, så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 27 mars 2017 och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida www.jurek.se

 

Publicerad 2017-02-27

Kontakt

Caroline Frödén

Jurek Rekrytering & Bemanningt

0766-33 14 44   caroline.froden@jurek.se


Till ansökan